TRÄDBESKÄRNING & TRÄDFÄLLNING I SKÅNE

Behöver du hjälp med att beskära eller fälla träd? Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster för trädgårdsskötsel.

TRÄDFÄLLNING

Att fälla träd på ett säkert sätt kräver hjälp av en professionell arborist. Vi utför all slags trädfällning och tar oss även an nedtagning av mer svårtillgängliga exemplar. Har du frågor om att ta ner träd på din tomt? Ring oss gärna för fri rådgivning och kostnadsförslag.

TRÄDBESKÄRNING

Träd är viktiga syresättare och utgör dessutom ett vackert inslag i varje trädgård. Genom att anlita en arborist för trädbeskärning hjälper du till att hålla dina träd levande och vackra.

Vi utför alla typer av beskärningsuppdrag som exempelvis etableringsbeskärning, underhållsbeskärning och föryngring. Vår arborist ser till att åtgärda träd som växt snett eller om trädet blivit skadat. Vi hjälper dig också att behålla trädets naturliga form.

HÄCKKLIPPNING I SKÅNE

Behöver du hjälp med att beskära buskar? Vår arborist hjälper dig med allt från trädbeskärning till trädfällning och häckklippning. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster för trädgårdsskötsel.

HÄCKKLIPPNING

För att hålla din trädgårdshäck så vacker och livskraftig som du alltid velat ha den bör du utföra häckklippning en till två gånger per år. Då trivs den allra bäst och håller rätt form.

BESKÄRA BUSKAR

Regelbunden buskbeskärning är avgörande för att dina växter ska må bra och fortsätta växa. Vi ansar dina buskar och rosor så att de blir snygga och ser välvårdade ut. Med en väl utförd buskbeskärning underlättar man för solen att tränga in och minskar därmed risken för röta. Att beskära buskar är också viktigt för att få bort skadade grenar.

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om vad vår arborist kan göra för dig? Ring oss idag på 0411-154 35 eller maila stefan.sundblad@landwork.se. Vi svarar gärna på dina frågor om trädfällning och trädbeskärning – självklart kan du också få en kostnadsfri offert om du så önskar.