STENBUTIKEN I YSTAD

Drömmer du om ny stensättning i din trädgård? Hos din stengrossist i Ystad hittar du all sten du behöver till din trädgårdsanläggning. Oavsett om du vill bygga själv eller anlita våra kunniga hantverkare så hjälper vi dig – från idéskiss till färdigt slutresultat.

ETT BRETT SORTIMENT

Din stengrossist har allt från grus, stenmjöl och dekorsingel till marksten och plattor. Vi har även ett av Sveriges bredaste sortiment av natur-och betongsten när du vill anlägga exempelvis en uteplats. Vi hjälper dig gärna med idéer kring materialval och utförande.

Tillhör du de händiga som vill utföra stenarbetet själv? Då hittar du även material för dränering, rör och singel samt naturmaterial i vår stenbutik.

LEVERANS OCH SERVICE

Hos din stengrossist kan du självklart också handla grus eller singel samt matjord till din trädgård. Du hämtar enkelt din beställning i vår grusterminal och vi hjälper dig att lasta ditt släp med skopa eller truck.

Vi erbjuder även hemleverans och lämnar då stenen med kran- eller lastbil till din dörr. Storsäckar underlättar din hantering om du exempelvis beställt flera material samtidigt.

VILL DU VETA MER?

Vi svarar gärna på frågor om planering och utförande av din anläggning. Självklart hjälper vi dig med en kostnadsfri offert om du så önskar.

Här på sidan visas endast ett urval av sortimentet i vår stenbutik – läs gärna mer om produkterna på de olika leverantörernas hemsidor.
Vi är återförsäljare till: