TRÄDGÅRDSANLÄGGING

Att anlägga trädgård kräver erfarenhet och kunskap. Vi på LANDWORK har det som behövs för att skapa den utemiljö du alltid drömt om.

VÅRA TJÄNSTER

LANDWORK har ett brett utbud av tjänster inom mark- och trädgårdsanläggning. Hos oss får du hjälp med allt från grävning och schaktning till beläggningsarbeten som jordbearbetning, planteringar och grässådd.

Vi utför självklart också en mängd olika markarbeten som exempelvis anläggning av betongstens- och naturstensytor samt anläggning av stentrappor och murar. Det går även bra att anlita våra trädgårdsanläggare för hjälp med arbeten som exempelvis snickeri, dränering och enklare avloppshantering.

Kanske vill du komplettera din uteplats med ett plank, spaljéer eller en pergola? Vårt mål är att skapa ett slutresultat som ger ett så gott helhetsintryck som möjligt.

ETT HELHETSTÄNKANDE

Vi är måna om att utföra alla uppdrag med omsorg om både detaljer och övergripande planering. Vårt helhetstänkande har gjort oss till en uppskattad partner inom branschen för trädgårdsanläggning och vi kompromissar aldrig med vare sig design eller materialval. Från idéskiss till färdigt slutresultat – våra trädgårdsanläggare är med dig i alla led av arbetet med att skapa en vacker och funktionell utemiljö.

Tack vare vår erfarenhet och vårt kvalitetstänkande kan vi skapa vackra och upplevelserika miljöer som håller under många år. Kanske är det därför som våra kunder så ofta återkommer till oss med nya uppdrag.

TRÄDÄCK PÅ MARK I SNYGG UTFORMNING

Vill du bygga trädäck invid huset eller i din trädgård? Hos oss får du professionell hjälp med att montera den terrass eller altan som passar just dig. Kontakta oss så berättar vi mer om våra olika modeller för trädäck på mark.

ATT BYGGA ALTAN

Det är mycket att tänka på när man ska bygga ett trädäck på mark! Våra hantverkare ser till att din terrass blir rätt byggd och anpassad till just din utemiljö. Fundera igenom vilket virke du tycker bäst om. Kanske vill du satsa på ett tåligt trämaterial som lärkträ? Eller en elegantare trätrall i cumaru eller brasiliansk teak. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer.

Det behövs oftast inget bygglov för att bygga altan. Förutsatt att ditt trädäck ligger inom 3,6 m från bostadshuset och inte är större än 15 kvm kan du även montera ett skärmtak utan bygglov.

Däremot är du skyldig att söka bygglov om du sätter dit väggar eller bygger din altan ovanpå ett högt förrådsutrymme. Kontrollera med kommunen så att du vet vad som gäller för dig.

SPETSKOMPETENS OCH KVALITET INOM ANLÄGGNING

– Kultur- och Kyrkogårdsmiljöer

– Företags- och Gårdsmiljöer

– Traditionella och exklusiva Trädgårdar

STENLÄGGNING OCH PLATTSÄTTNING

Söker du en duktig stenläggare till din trädgård? Vi erbjuder plattsättning och stenläggning av högsta kvalitet. Våra hantverkare har lång erfarenhet av allt från materialval till fogar och design.

MÅNGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Vi har ett brett utbud av tjänster för plattsättning. Kanske vill du låta bygga en ny trädgårdsmur? Eller skapa en gång eller trappa från infarten upp till huset? Hos oss får du alltid professionell hjälp av erfarna hantverkare.

För våra plattsättare är inget omöjligt och vi hjälper dig gärna med tips och idéer om vad du kan åstadkomma i din utemiljö. Med marksten och kantsten i olika material skapar vi enkelt ett vackert stenarrangemang eller upphöjda odlingsbäddar i tilltalande design.

Fundera igenom vilken typ av sten du vill använda till din stenläggning. Kalksten, granit eller skiffer – vi har ett brett utbud av stenmaterial som passar alla stilar och smaker.