TRÄDGÅRDSDESIGN OCH TRÄDGÅRDSPLANERING

Vill du planera din trädgård med hjälp av en trädgårdsdesigner? LANDWORK erbjuder helhetslösningar för trädgårdsplanering med erfarna hantverkare. Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG TRÄDGÅRD

Vi är gärna med redan på idéstadiet och bidrar med våra kunskaper om trädgårdsdesign. Oavsett om du vill skapa en vacker liten täppa eller en park hjälper vi dig från skiss till genomförande.

Med idéskisser och gestaltningsförslag som grund utformar vår trädgårdsdesigner sedan de markbeskrivningar och skötselplaner som passar just dina behov – allt för att skapa hållbara och konstruktiva helhetslösningar för din trädgård.

EN PERSONLIG TRÄDGÅRDSPLANERING

Vår ambition är alltid en trädgårdsdesign som ligger så nära din egen smak och personlighet som möjligt. Vi börjar med att tydliggöra dina önskemål och arbetar sedan med att anpassa dina idéer till platsens möjligheter.

I samråd med dig som kund formulerar vi de uppslag som ger de mest professionella lösningarna för trädgårdsplanering. Genom samtal och skissförslag får du möjlighet att ge återkoppling och påverka slutresultatet så att det passar dig. Allt för att du ska känna glädje och stolthet över slutresultatet!