TRÄDGÅRDSSKÖTSEL OCH TRÄDBESKÄRNING

Att skapa den perfekta trädgården är något många drömmer om. Ofta räcker dock inte tiden till för den trädgårdsskötsel som krävs. Istället låter man trädgården förfalla och drömmen stannar vid just det – en dröm. Trädgårdstjänst hjälper dig med det underhåll som behövs för att hålla din trädgård i schack. Vi utför allt från trädbeskärning till ogräsrensning och återkommande skötsel. Vi har idag personal från Ystad upp till Helsningborg.

ATT SKÖTA EN TRÄDGÅRD

Mycket av det underhåll som en god trädgårdsskötsel kräver sker under den växande delen av året. Vi hjälper dig att beskära häckar och träd till just de former du vill ha. Då trivs dina växter och du får dem att leva längre! 
 
En god trädgårdsskötsel innefattar självklart även en mängd andra arbetsuppgifter som städning, ogräsrensning och att klippa växter. 
Avgränsade ytor som skapas med kantsten, stålkanter samt fogar och ogräsdukar kan också underlätta skötseln av din trädgård. Vi har även dekorsingel i många olika färger och storlekar som du kan matcha exempelvis till husvägg eller stenmur. 

 

ABONNEMANG PÅ TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Känns det svårt att hinna med det arbete som krävs för att hålla buskar och träd i trim? Trädgårdstjänst erbjuder abonnemang på trädgårdsskötsel i form av årsunderhåll och vi bestämmer då gemensamt vilken hjälp du behöver och vad det får kosta. Självklart kan du också boka in punktinsatser som vår- eller höststädning samt trädbeskärning.

Vi strävar alltid efter att sköta våra kunders trädgårdar med största noggrannhet och yrkeskunskap. Allt för att göra så stor nytta som möjligt för er utemiljö!

TRÄDBESKÄRNING

Träd fungerar som syresättare och skapar samtidigt en trivsam miljö för oss människor. Ibland kan träd vara avgörande för en vacker och väl fungerande trädgård. Som all annan växlighet kräver de dock noggrann tillsyn för att de ska växa och må bra. Våra arborister har kunskaper om all slags trädgårdsskötsel och tar sig an bl.a. etableringsbeskärning, uppbyggnad- och underhållsbeskärning samt föryngring. Läs mer här.

SNÖRÖJNING OCH HALKBEKÄMPNING 

Fråga oss gärna om våra tjänster för snöröjning och halkbekämpning under vintern.

HÄCKKLIPPNING OCH GRÄSKLIPPNING

Häckar och buskar bör klippas en till två gånger per år för att hålla formen. Vi hjälper dig att bevara utseendet på dina växter så att de trivs och ser fortsatt vackra ut.
Din gräsmatta måste också vårdas ömt för att behålla sitt utseende. Under de månader då gräset växer kan man behöva utföra gräsklippning upp till tjugo gånger. Det är även viktigt att gräset får återkommande tillskott av både vatten och näring. Läs mer här.

 

VILL DU VETA MER?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster för trädgårdsskötsel i Skåne. Ring oss på 0411-154 35 eller maila info@landwork.se redan idag – våra medarbetare svarar på frågor om allt från abonnemang till kostnader och skötsel.

Tänk på att du också kan utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss till din trädgård. Du betalar då endast halva arbetskostnaden för tjänster som ogräsrensning, städning och gräsklippning.